lørdag 20. november 2010

Vi er på lista...

Namaste ji!
Da er det tid for å skrive mitt siste innlegg fra rommet mitt i Bundla. Det er så utrolig vanskelig å fatte hvor fort tiden har gått. Føler jeg alltid har skrevet "tida flyr avgårde" til alle, og det har den virkelig gjort. Så altfor fort!!!

Hver måned når de frivillige skal dra henges det opp en liste med avreisedato og -tid. Jeg har sett på lista de to forrige gangene, men bare av ren nysgjerrighet og samtidig gledet meg over at vi faktisk skal være her lenger. Men på tirsdag var også vi på lista... :'-( Det var vår tur til å dra. Det er en av de første tegnene på at vi skal dra. Vi forbereder oss til avreise.


We're on the list...

Jeg har fått oppleve mer enn jeg hadde turt å håpe på og fått venner fra hele verden. Barna både på MCS og english class har lært meg veldig mye på veldig kort tid og jeg har blitt utrolig glad i hver og en av dem (selv om det av og til ikke har føltes sånn da... he he). Jeg kommer til å savne å sette meg i bilen og bli kjørt den 30 minutter lange veien til MCS, komme inn døra og se de blide ansiktene deres komme løpende mot meg, alltid glad for å se meg. Jeg kommer til å savne de krevende men utrolig givende one-on-one timene med Sanjay. Han var alltid så blid og gjorde hverdagen min gladere. Jeg kommer til å savne playtime med dem. Når de lekte sisten med oss og løp så fort at man måtte ha en eller annen medalje i sprint for å klare å ta dem igjen (Rajeesh hadde medalje for 100 meter sprint for hele Himachal Pradesh faktisk!!) Jeg kommer til å savne når vi sto ute, "gola banao", og sang forskjellige sanger. Av og til kunne jeg stå der med 4 barn og jeg var den eneste som sang, høyt og fryktelig falskt. De andre voksne lo av meg, men barna elsket det.
Jeg kommer til å savne Rajeesh som alltid kom bort og sa "teekho?" og pekte på suiten min og sa "bahud sundar". Jeg kommer til å savne Abu som alltid spurte om vi hadde en bestemor for bestefaren var singel hehe. Jeg kommer til å savne ... så altfor mye!!!
Jeg kommer til å savne å komme til english class med boksen og tavla vår og se alle barna løpe mot oss. "Hello Sirva ma'am!!!" Jeg kommer til å savne når de aller helst ville leke enn å lære de MORSOMME lydene bokstavene i alfabetet lager. "Noooo, ma'am, please, playtime". Jeg kommer til å savne alle de gode kommentarene deres og alt det de fant på. Alle lekene vi lekte; klappeleken, sisten, hoppe tau, cricket, memory game, badminton - VELDIG POPULÆRT, volleyball, osv.

På torsdag hadde Goodbye party i English class. Det var hyggelig for alle hadde gledet seg veldig og stæsja seg opp litt :)  Vi hadde med kake, kjeks og frukt og hørte på musikk og danset litt. Jentene synes det var stas med kamera og verken jeg eller Julie tok bilder; det sørget jentene for hehe :-)



Megha, Kajal, Nikhil, Sapna, Julie, hodet til Nitin og Muskhan


Sona, meg og Monika

Ida med Naina, Mehar, Lexita, Sapna og ei lita jente.


Meg og Lexita


Daljeet og meg med ei baby på armen


Last group picture


Mentally Challenged School 

Siste dag med Sanjay. Vi spilte memorygame (med UNO kort - vi skulle finne like tall) og feiret med sjokolade :-)

Sanjay, Sunny, Ashish, en Sunny til og Ambika


Mrs. Damini og broren Hanu
MCS ansatte Vinay og Amit


Jeg og Ida ville ta bilde med Amit og Vinay, men alle barna ville også være med :-)


Auntie!!! :-)


Rohit, meg og Manish


Dost! (Venner)
Hanu, Rohit og Manish

Sjefen sjæl måtte også få kyss på kinnet! :)

Meg, Subhadra, Auntie og Ida

 Crazy Ida!! :-)


Nå må jeg gå for vi skal spise middag og kjøre til Chekki Bank (ca 4 timer herfra) hvor vi tar nattoget kl 23.40. Er så mye mer jeg vil skrive, men jeg får ta det igjen i Goa.
Jeg kommer til å savne området her veldig mye, det er så vakkert og herlig. Jogget en siste liten tur i nabolaget i dag tidlig, det var vemodig.
Og jeg har nettopp sittet bakpå en motorsykkel og kjørt en liten tur, for aller første gang! :)  Tusen takk til Ida som masa på noen sånn at det ble noe av ;)


Og for dere som lurer...

I DID IT!!!!
HEADSTAND!! :D


Crazy Norwegians! :-)


Hyggelig at du tok deg tid til å lese. Legg gjerne igjen en hilsen.
Vi snakkes i Goa :-)

Phir Milage :-)